Team


Sandra Wigman

Logopedist en praktijkeigenaar

In 2004 is zij afgestudeerd als logopedist aan de HAN University of Applied Sciences. Daarna heeft zij 4 jaar werkervaring opgedaan in verschillende logopediepraktijken en verpleeghuizen. Sinds 2008 is zij eigenaar geworden van Logopedie Talent.

Sandra heeft zich op een aantal gebieden gespecialiseerd.
In 2009 heeft zij de opleiding tot SI-therapeut gedaan. Kinderen met logopedische klachten waarbij informatieverwerkingsproblemen een rol spelen kunnen bij haar terecht.
Sinds 2010 is zij gecertificeerd preverbale logopedist.
Tevens is zij geschoold in het werken volgens de OMFT methode.
En sinds 2021 heeft zij zich gespecialiseerd in PROMPT, een behandelmethode voor articulatiestoornissen. Hierbij worden klanken niet alleen met horen en zien aangeboden, maar ook met voelen. Hierdoor wordt de juiste uitspraak sneller opgepakt.

Sandra is werkzaam op woensdag en vrijdag. Voor aan huis afspraken ook op andere dagen werkzaam volgens afspraak.

Stuur Sandra een bericht:


Marloes van Hienen

Logopedist en praktijkeigenaar

In 2013 is zij afgestudeerd aan de HAN University of Applied Sciences. Sindsdien is zij werkzaam bij Logopedie Talent als allround logopedist. Sinds 2016 is zij hier mede-eigenaar geworden.

Marloes heeft ervaring met het behandelen van volwassenen en kinderen met verschillende problemen en/of stoornissen.
Zij is gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van kinderen en volwassenen met stemproblemen. Zij is geschoold in het toepassen van larynxmanipulatie. Tevens is zij geschoold in het werken volgens de OMFT methode. Sinds 2018 is zij gespecialiseerd in het behandelen van cliënten met COPD en astma en heeft zij ervaring met het geven van de training Spraakafzien voor volwassenen.

Daarnaast heeft zij een grote affiniteit met het behandelen van neurologische stoornissen.
Marloes is werkzaam op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Stuur Marloes een bericht:


Maureen Vink

Logopedist

In 2018 is zij afgestudeerd aan de HAN University of Applied Sciences. Sinds 2019 is zij werkzaam bij Logopedie Talent als allround logopedist. Maureen heeft ervaring met het behandelen van kinderen met verschillende problemen en/of stoornissen en tevens is zij geschoold in het werken volgens de OMFT methode. Daarnaast heeft zij ervaring met het geven van de training Spraakafzien voor volwassenen.

Maureen is werkzaam op maandag, woensdag en donderdag.

Stuur Maureen een bericht:


Naomi Ninaber

Logopedist

In 2020 is zij afgestudeerd aan de HAN University of Applied Sciences. Sindsdien is zij werkzaam bij Logopedie Talent als allround logopedist. Naomi behandelt volwassenen en kinderen met verschillende aandoeningen. 

Die afwisseling is elke keer weer een mooie uitdaging. Haar creativiteit zet zij in om de behandeling aantrekkelijk te maken en cliënten te helpen hun doelen te bereiken. Tevens is zij geschoold in het werken volgens de OMFT-methode. Goed contact met de cliënt en zijn of haar omgeving (o.a. ouders en leerkrachten) staat bij haar voorop.

Naomi is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Stuur Naomi een bericht:


Klara Rijs

Logopedist

In 2017 is zij afgestudeerd aan Zuyd University of Applied sciences. Sinds september 2021 is zij werkzaam bij Logopedie Talent als allround logopedist. 

Klara heeft ervaring en affiniteit met het behandelen van kinderen en volwassenen met verschillende problemen en/of stoornissen. Zij is geschoold in het werken volgens de OMFT-methode. De afwisseling binnen het vak geeft haar veel energie. Het creëren van een veilige en vertrouwde omgeving vindt ze erg belangrijk. Vanuit deze basis werken we aan persoonlijke doelen om de communicatie in het dagelijkse leven te verbeteren.

Klara is werkzaam op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Stuur Klara een bericht: